У Рівному відбулася перша організаційна зустріч з учасниками “Культурно-мистецької медіа-школи для дітей та підлітків”.

– Ми в очікуванні нових знайомств та нових позитивних емоцій. – розповідає керівниця проєкту Олена Семенович. – Адже нам потрібно з усіма поспілкуватися, та визначити хто з нами буде у проєкті. Загалом, у Рівному стати учасниками медіа-школи виявили бажання більше 50 дітей. За результатами цієї зустрічі-знайомтсва буде відібрано 15 учасників.

Навчання дітей стартує вже з понеділка і триватиме 2 місяці.

Нагадаємо, що окрім Рівного проект «МЕДІА-ШКОЛА ПРЯМУЄ В ГРОМАДИ стартує у Гощі та с. Привільне Дубенського району, де з наступного тижня також відбудуться зустрічі з дітьми. Серед усіх охочих буде проведено кастинг, в результаті якого відберуть по 15 найдостойніших , які і стануть слухачами культурно-мистецької медіа-школи.

Додамо, що ця ідея – це продовження проекту «Культурно-мистецька медіа-школа для дітей та підлітків», який реалізовується за підтримки Українського культурного фонду.

Навчання – це літній творчий інтенсив, який спрямований показати розвиток культури в ОТГ та їх туристичні родзинки, а також дасть поштовх та мотивацію дітям у зацікавленні культурним життям своїх міст.

Це буде низка теоретичних та практичних занять, кінцевою метою яких є створення відеороликів, сюжетів та відеоблогів за участю дітей-учасників проекту. Тематика сюжетів – знакові для своїх міст та сіл культурно-мистецькі події, фестивалі, інтерв’ю з митцями.- розповіла сценарист і режисер проекту Руслана Броновицька. – В рамках проекту на учасників чекатимуть різноманітні лекції на професійну тематику, воркшопи, індивідуальні заняття, зустрічі з відомими журналістами та культурними діячами, навчальні екскурсії.