Засідання комісії щодо оцінки майна ЖКП для подальшої передачі в оренду розпочалося у Рівному. Сьогодні під час засідання члени комісії – депутати та чиновники, мають прийняти рішення щодо сум, за які віддадуть цілісно-майновий комплекс жеку в оренду.

Так, майно ЖКП “Західне” оцінили майже у 8 мільйонів гривень. Як пояснила начальник управління комунальною власністю Наталія Поліщук, ця сума може корегуватися.

– Так, наприклад, в приміщенні ЖКП є актові зали, які використовуються як виборчі дільниці. Можливо, ці приміщення краще залишити у нашій власності та не включати його в цілісно-майновий комплекс, – зазначила вона.

Як у Рівному майно ЖКП оцінюють

Опубліковано Портал Крапка 30 листопад 2017 р.

Окрім того, постало питання щодо того, чи можна передати в оренду майно ЖКП якщо на рахунки підприємства накладено арешт.

Члени комісії розглядають питання щодо оцінки цілісно-майнового комплексу ЖКП "Перспективне"

Опубліковано Портал Крапка 30 листопад 2017 р.

За словами Наталії Поліщук, усе залежитиме від того, хто і чому наклав арешт. Так, наприклад, якщо це податковий арешт, то з дозволу ДФІ можна передавати майно в оренду. Якщо ж це заборонено рішенням суду – то ніхто не може приймати ніяких рішень щодо ЖКП.

Наразі засідання комісії триває. Що вирішать депутати – читайте згодом на нашому сайті.