У Рівному в теплицях щомісяця підприємець вирощує до півтонни зеленої цибулі перо. Вирощує та продає продукт він протягом цілого року. Збуває свою продукцію фермер на ринку та у магазини.

Як пише “Агро-Центр”, таким бізнесом чоловік займається вже два роки.

– Вирощую на ділянці в тепличних умовах. Продукт без додавання абсолютно ніякої хімії, з використанням органічного перегною. Рішення було спонтанне, після першої спроби принесло непоганий прибуток, – розповідає Роман.

Посадка цибулі замінна, щомісяця вирощується близько 400-500 кілгграмів цибулі перо. Окрім цибулі, є насадження також і іншої зелені, але в менших масштабах:

– Вирощуємо цибулю, починаючи з жовтня і до травня, коли на городі її вже немає. У цьому і прикол – зима, холод, а тут є натуральна цибуля, – продовжує Роман.