Вибух, унаслідок якого пошкоджено стіну гаражного приміщення Управління патрульної поліції Рівного, стався 20 березня, близько третьої години ночі на вулиці Степана Бандери обласного центру. Ніхто не постраждав.

Поліцейські встановили, що вибух на території адміністративного приміщення патрульної поліції відбувся у результаті дії пострілу з протитанкового гранатомету. Під час огляду місця події правоохоронці виявили тубус від РПГ-22. Приміщення пошкодженого гаражного боксу було переобладнане під тренажерний зал, під час вибуху там нікого не було.

За фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням вогнепальної зброї розпочато досудове розслідування за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України. З метою затримання зловмисників в області введено план «Перехоплення» та посилено заходи із забезпечення публічної безпеки та порядку.

Правоохоронці закликають громадян бути пильними, зберігати спокій та з розумінням віднестися до заходів, які наразі проводяться поліцейськими задля затримання зловмисників, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.