Як відновити справедливість в Україні, забезпечити гідні умови праці та зарплати українським спеціалістам і чому президент має працювати 24 години на добу та 7 днів у тиждень? Відповіді на ці та інші запитання під час зустрічі з працівниками підприємства “Рівнеавтошляхбуд” дав кандидат на пост президента України Валентин Наливайченко. Серед іншого політик розповів і про основі позиції своєї програми, яку планує покроково реалізовувати разом із однодумцями у разі перемоги.

 

Так, за словами Валентина Наливайченка, він переконаний, що настав час змінити в Україні життя на краще – щоб держава була Справедливою і цінувалася праця кожного українця.

– Ми їздимо всією країною і бачимо, що немає доріг, особливо в районах, селах. А відповідно немає можливостей у людей доїхати елементарно до лікарень, роботи, отримати можливість, щоб дитина їздила в школу спокійно на шкільному автобусі тощо. І це під силу змінити нам усім разом та забезпечивши гідну оплату праці українських спеціалістів, – вважає політик.

 

Зважаючи на специфіку роботи підприємства, де проходила зустріч, Валентин Наливайченко звернув особливу увагу на стан дорожньої галузі в Україні.

– Я вважаю, що варто стимулювати наших людей працювати на своїй землі, давати можливість нашим підприємствам розвиватися, а не тендери виграють закордонні компанії. Я нічого не маю проти іноземних технологій, але нехай вони розвиваються на базі наших підприємств і залишаються в Україні. Переконаний, якщо дати можливість тій же дорожній галузі розвиватися, виробляти в нашій державі потрібну техніку, або ж встановлювати іноземну на наших підприємствах, то українські дороги можуть бути не гіршими, ніж за кордоном. Я впевнений, що наші працівники вміють та здатні показати, що ми на рівні з іноземними компаніями, а можливо навіть і краще здатні ремонтувати та будувати автошляхи. А для цього нам треба здолати корупційну складову – всі ці побори, “відкати”, нечесні конкурси тощо. Натомість дати можливість людям у хороших умовах, з потрібною технікою будувати якісні дороги на рідній землі, – каже політик.

 

Також кандидат у президенти наголосив, що його програма передбачає можливість надати людям на місцях володіти і розпоряджатися місцевими коштами.

– Я підтримую децентралізаційний напрямок і вважаю, що це шлях до змін і розвитку областей, – прокоментував Валентин Наливайченко.

Не оминув політик і законодавчої складової у цих процесах. Мовляв, нині в Україні також важливо прийняти Закони, які б дали право призначати і відкликати керівників місцевих правоохоронних органів, прокурорів і суддів.

–  У моїй команді є справді чесні люди, спеціалісти різних галузей, патріоти, волонтери, ветерани АТО, яким так само, як і мені болить за Україну і які прагнуть змінити нашу державу. Наразі вони представлені у виборчих комісіях усіх рівнів. Це  усвідомлення необхідності і бажання захистити вільні вибори, адже ми не хочемо знову, аби в нас вкрали наше майбутнє. Переконаний, що ці люди за будь-яких обставин працюватимуть задля відновлення Справедливості в Україні, – сказав Валентин Наливайченко.

 

Крім того, він наголосив, що для досягнення усіх цих цілей, необхідно, аби президент приймав вольові рішення, працював 24 години на добу та 7 днів у тиждень і своїм прикладом показував шлях до змін кожному українцю.

Насамкінець, політик закликав рівнян прийти на вибори 31 березня і зробити свій вибір на користь відновлення справедливості в Україні.

До слова, сьогодні під час свого візиту на Рівненщину Валентин Наливайченко також зустрінеться із мешканцями у Сарнах і Березному.