Територіальна виборча комісія у Рівному прийняла рішення про реєстрацію кандидатів у депутати міськради від партії «Рівне Разом». Це сталося 29 вересня.

Шлях до цього рішення виявився непростим. Адже на членів виборчої комісії чинили тиск, а представники влади влаштовували провокації під час процесу подачі документів від “Рівне Разом”. У підсумку 11 членів Рівненської ТВК сьогодні підтримали рішення про реєстрацію кандидатів у депутати Рівненської міської ради від партії “Рівне Разом”.

– Віримо, що тепер, коли бюрократичні перешкоди усунуто, вибори відбуватимуться прозоро та демократично. А рівняни зможуть віддати свої голоси без зовнішнього тиску, керуючись виключно інтересами громади. Адже важливо, щоб вибір був! Бо так твориться справжня демократія, – зазначив лідер партії “Рівне Разом” Віктор Шакирзян.

Також він додав, що спроби політичних опонентів усунути неугодних їм кандидатів, у тому числі і “Рівне Разом”, вважає ганебною спробою спотворити волевиявлення рівнян.

Нагадаємо, на членів комісії та на її голову чинився прямий тиск зі сторони опонентів партії “Рівне Разом”. Активісти впродовж останніх п’яти днів протестували під стінами ТВК та Рівненської облержадміністрації. Відмітимо, що сьогодні вночі невідомі на місці протесту на вулиці Кавказькій знищили намет політичної сили.
Незважаючи на це, команда «Рівне Разом» запевняє, що продовжуватиме захищати права та інтереси простих рівнян.