Станом на 8 листопада в Рівненській області зроблено 460 тис. щеплень від COVID-19. З них, першою дозою вакциновано більше 275 тис. осіб (більше 30% дорослого населення), двома дозами – 184 тис. осіб (21% дорослого населення).

Наразі в області працює 48 мобільних бригад та 130 пунктів щеплення. На Рівненщині забезпечена широка платформа для доступності щеплень від COVID-19. У Рівному відкриті додаткові пункти вакцинації в приміщеннях залізничного вокзалу, ТЦ «Епіцентр», «Екватор», «Злата Плаза», «Чайка», супермаркету «Фреш». Також окремі пункти працюють з 8.00 до 20.00 год., вакцинуватися можна у вихідні дні, повідомляють у Рівненській ОДА.

Тим часом, відсоток вакцинованих працівників обласної та районних державних адміністрацій складає – 94,13%.

Працівникам освіти області проведено 42 847 щеплень від коронавірусної інфекції, зокрема першою дозою вакциновано 23 458 осіб, другою дозою – 19 389 осіб.

У закладах загальної середньої освіти 581 працівник відсторонений від роботи. До цього переліку ввійшли педагоги і обслуговуючий персонал. Ця цифра буде змінюватися, оскільки не всі ТГ надали інформацію.

Найбільша кількість відсторонених працівників закладів освіти у Вирівській, Рівненській, Рокитнівській, Володимирецькій, Немовицькій територіальних громадах. Хорошим прикладом є Боремельська ТГ, де усі педагоги – вакциновані.