Фірму, яка встановлюватиме та замінюватиме технічні засоби регулювання дорожнім рухом (дорожні знаки) на вулицях, повторно шукають у Рівному.

Тендер щодо цього проходить на сайті публічних закупівель “Рrozorro”. Очікувана вартість робіт, замовником яких є управління житлово-комунального господарства – 500 тисяч гривень. Передбачається, що за ці кошти встановлять 300 дорожніх знаків.

Охочі, надавати послуги, можуть подати свої пропозиції до 3 квітня, а вже наступного дня планують проведення аукціону.

Нагадаємо, відкриті торги з визначення надавача послуг із встановлення та заміни технічних засобів регулювання дорожнім рухом (дорожні знаки) на вулицях Рівного цьогоріч вже відбуваються вдруге.

Першого разу свої пропозиції на розгляд подало два учасники – Рівненська Філія Державного Підприємства Міністерства Внутрішніх Справ України ‘інформ-Ресурси’ і ТзОВ “Укрдортехносервіс”. Саме потрібний мінімум, аби тендер відбувся.

Початково Рівненська Філія Державного Підприємства Міністерства Внутрішніх Справ України пропонувала ціну в 474 791.23 гривень, та вже при розкритті тендерних пропозицій знизила її до 355 тисяч гривень.

Дешевшу пропозицію надало ТзОВ “Укрдортехносервіс”, починаючи тендерну боротьбу з суми в 366 тисяч гривень, а згодом знизивши вартість до 351 тисячі гривень.

Та, як можна побачити з результатів тендеру, які опубліковані на сайті  “Рrozorro”, обидві пропозиції відхилили. Рішення щодо цього були опубліковані 2 березня.

Вікторія РИЧКО