Учасниці сімейного проекту “Пузата мама-2017” навчались розписувати писанки.

Справжній великодній триденний майстер-клас з усіма атрибутами для майбутніх матусь влаштувала  ТМ «Щедрик» у власному фірмовому магазині.

Отож, ті, хто пробував  писати писанку вперше, змогли на власні очі побачити, яким чином звичне яйце перетворюється у дивовижну красу. Майстер клас  Наталія Кушнірук.

– Завжди приємно перед світлим Великоднем згадувати свої традиції і писати писанки. Цього року нам випала унікальна нагода творити писанкові шедеври у рамках проекту «Пузата мама».Писанка – це не просто яйце, покрите орнаментами. Це сакральний символ, який містить у собі дуже сильну енергетику. За допомогою писанки люди бажали рідним добра, здоров’я, адже в орнаменти можна зашифрувати будь-який код та символіку. Не випадково яйце є початком нового життя. Саме тому розписувати писанки для вагітних особливо важливо. Це також є своєрідною молитвою за маля.- розповідає Наталія Кушнірук.

За словами директора із розвитку, спеціаліста питань маркетингу ТМ “Щедрик” Марії Рудомської, їх підприємство щороку розширює сфери інтересів та впроваджує нові концептуальні новинки.

– Ми в Щедрику стараємось не стояти на місці та постійно розширюємо коло своїх інтересів: від благодійності, спорту до мистецтва і освітніх заходів, – розповідає Марія Рудомська. – Ми прагнемо бути корисними не лише своєю натуральною продукцією, а й підтримувати та впроваджувати щось цікаве. Особливо раді, що вийшло реалізувати новий, передсвятковий проект з нашими давніми партнерами – «Пузатою мамою». Вдвічі приємно мати однодумців на своєму шляху. Великодні писанки – це щось особливе, тепле та традиційне. Таке, яке уособлює концепцію нашого “Щедрика”, таке, що гармонійно пасує жінкам, мамам та берегиням українських сімей.

Самі ж вагітні розповідають, що такі заняття дають реальну можливість доторкнутися до  традицій, культури, побачити процес створення писанки з самого початку. Крім  того, це чудова нагода  по-справжньому розслабитись, пізнати щось нове в своєму житті, або, навіть, започаткувати в собі нові творчі завдатки.

 

Оксана КРАВЕЦЬ