При купівлі сонячної електростанції у компанії «Енергодар-Сервіс» мешканці області зможуть отримати 3% знижки на придбання обладнання. Діє акція до кінця травня.

Як зазначають у компанії, нині вже чимало мешканців області встановили на покрівлях своїх будинків сонячні електростанції і відчули переваги цього. Адже за допомогою сонячних батарей можна не лише заощаджувати на оплаті послуг електроенергії, але й заробляти. Такий дохід може становити від 500 доларів у місяць.

Компанія ж “Енергодар-Сервіс” пропонує мешканцям області якісне обладнання і встановлення сучасних сонячних електростанцій на вигідних умовах. Для клієнтів діють постійні акції та знижки. Тому ті, хто вже є клієнтами компанії переконують, що вигідніших умов у Рівненській області, аніж пропонують в “Енергодар-Сервіс” не знайдеш. Відтак, радять не зволікати, встановлювати сонячні електростанції і долучатися до числа щасливчиків, які знайшли спосіб заробляти на енергії сонця.

Більше інформації про послуги “Енергодар-Сервіс” можна дізнатися на сайті компанії, а також отримати безкоштовну консультацію за номером телефону 068 360 8297.

на правах реклами