Жодного сміттєвоза “Санком”, який би вивозив відходи в місті – така ситуація виникла сьогодні в Рівному. Мешканці різних куточків міста нарікають, що Рівне перетворюється на Львів і саме “по вуха” в смітті. Хто винен і що робити – думають депутати міськради.

Як варіант пропонують передати частину будинків на обслуговування комунальному підприємству “КАТП-1728”.

Тим часом депутат Роман Стасюк каже, а чому б повні контейнери не привезти під будинки міських чиновників, мовляв, там точно приберуть.

А поки в Рівному контейнерів майже не видно за відходами  і мешканці діляться фото “сміттєвих” натюрмортів. Також додають, що біля деяких будинків взагалі ситуація склалася критичною, наприклад, біля будинку на вулиці Княгині Ольги,3. Там до багатоповерхівки стягнули аж 7 контейнерів, у які викидають відходи мешканці кількох багатоповерхівок і сморід в дворі нагадує аромати сміттєзвалища. Особливо потерпають мешканці в теплу пору року.

У свою чергу депутат Святослав Євтушенко зазначив, що більшість контейнерних майданчиків Рівного давно потребують оновлення. Тому запропонував реконструювати їх, цим самим частково вирішивши проблему.

А Назарій Поліщук заявив, що варто розглядати питання про передачу кількох будинків на обслуговування іншій компанії.

Чим завершиться сміттєва епопея у Рівному – депутати та чиновники вирішуватимуть найближчим часом.