Бажаєте працювати в Польщі та гідно заробляти? У цьому допоможе всеукраїнська компанія “Перша віза”. Адже, звернувшись до її спеціалістів, жителі різних міст України зможуть отримати фахові консультації щодо працевлаштування у Польщі.

Більше того, “Перша віза” допоможе оформити візу та всі необхідні документи, підшукає роботу відповідно до побажань і потреб клієнтів, а також гарантує безпечні умови праці та дотримання усіх умов договору.

Окрім того, серед послуг компанії можливість терміново виготовити всі необхідні документи, забезпечення запрошення від роботодавця, оформлення страхового полісу на період перебування у Польщі та захист від форс-мажорних обставин, пов’язаних із роботою Консульства, постійний моніторинг актуальних ваканцій, індивідуальний підбір ваканції, координація доїзду до місця працевлаштування і при потребі зміна роботи вже в період перебування у Польщі.

І все це на вигідних умовах та звісно ж зі знижкою для читачів порталу “КРАПКА“. Адже, назвавши промокод “КРАПКА”, ви гарантовано отримаєте знижку 100 гривень на будь-які послуги компанії.

Більше інформації – на сайті компанії “Перша віза” та за номерами телефонів:

+380 98 767 06 06, +380 66 767 06 06, +380 73 767 06 06, написавши на електронну адресу info@1viza.

Не втратьте шанс отримати роботу в Польщі та європейську зарплату! Працюйте на вигідних умовах і з впевненістю, що все буде добре, а “Перша віза” вам у цьому допоможе!

на правах реклами