Жителів Рівненщини просять допомогти врятувати 27-річного Кулакевича Івана Івановича, жителя смт. Рокитне, інваліда ІІ групи. Чоловіку поставили діагноз МІЄЛОДИСПЛАСТИЧНИЙ СИНДРОМ Р.А.

Хворобу виявили в лютому 2017 року. Наразі він вже пройшов дуже багато курсів стаціонарного лікування у гематологічному відділенні в Рівненській обласній лікарні, оскільки через короткий проміжок часу знижуються показники життя, він практично весь час знаходиться в лікарні, а хвороба є трансфузійно залежна.

Впродовж всього лікування хлопцю підтримують життя донорською кров’ю. Під час обстеження та лікування у Республіканському Центрі радіаційної медицини м. Гомель Республіки Білорусь, лікарі встановили, що він потребує алотрансплантації стовбурових гемопоетичних клітин (пересадка клітин кісткового мозку). Єдиний шанс на порятунок життя Івана – є пересадка кісткового мозку. Цю операцію проводять тільки закордонні клініки.

На запит родичів погодився зробити операцію державний медичний центр в Ізраїлі “RAMBAM”, однак це потребує великих коштів – 200 тисяч доларів, не підйомних для сім’ї.

За весь період лікування та проведення обстежень, родичі витратили багато коштів, оскільки ліки для підтримання організму досить дорогі та замовляти їх потрібно із-за кордону.

Тому нині сподіваються, що є небайдужі люди допоможуть зібрати гроші та вилікувати хлопця.

Тел.: 0502102784 Василь, брат.

Якщо ви маєте можливість допомогти, гроші можна переказати за реквізитами:

КАРТА ПРИВАТБАНК(оплата в гривнях)- Кулакевич Іван Іванович
5168 7573 2291 6117

КАРТА ПРИВАТБАНК (оплата у валюті) – Кулакевич Іван Іванович
5168 7573 3135 8178