Із подарунками, фруктами та солодощами до Ясениницького навчально-реабілітаційного Центру та будинку сімейного типу Орисі Примак завітали поліцейські та прокурори Рівненського району вчора, 26 грудня.

Начальник Рівненського районного відділення поліції Володимир Рой, інспектор ювенальної превенції Наталія Давидюк спільно із заступником керівника Рівненської місцевої прокуратури Павлом Луцюком та прокурором місцевої прокуратури Ольгою Лихач відвідали «особливих» діток.

У Центрі на вихованні перебуває 44 дитини віком від 3 до 13 років. Усі вони потребують уваги та турботи. Тож, не порушуючи традиції, своїх підопічних правоохоронці привітали із Новим Роком та Різдвяними святами.

Щемить серце, коли дивишся на малечу з особливими потребами, та водночас радіє, коли на їхніх обличчях сяє по-дитячому непідробна посмішка.

Діти радо фотографувались та дякували за гостинці. І хоча всі вихованці завдяки потужні роботі директора Центру Олександра Оксімчука забезпечені усім необхідним, новим гостям у погонах були дуже раді.

яка окрім своїх трьох дітей, наразі виховують ще 16 прийомних — віком від 8 до 20 років.

Наступним візитом правоохоронців став будинок сімейного типу родини Примаків,

Володимир Рой та Павло Луцюк привітали їх із прийдешніми святами та пригостили солодощами. На знак подяки правоохоронцям подарували незабутні враження від концерту з піснями та віршами.

Але й на цьому сюрпризи для гостей не завершилися. На завершення зустрічі кожен із діток створив свою листівку із щирими побажаннями та теплими словами вдячності за подарунки та проведений разом час.

До того ж, один наперед одного ставили питання головному поліцейському району та майже одноголосно виявили бажання у майбутньому стати поліцейськими. Тож Володимир Рой запросив усіх бажаючих заколядувати на різдвяні свята та на екскурсію до відділення поліції.