Впродовж двох днів гонщики “Рівненського міського спортивно-технічного клубу” Марко Левішин, Максим Росощук та юний Роман Капустін взяли участь у відкритому тренуванні на одній з найкращих споруд для класичного спідвею у Європі – Мотоарена в місті Торунь (Польща).

Гонки відбувалися під керівництвом знаного гонщика та тренера Яна Зомбіка. З кожним виїздом наші спортсмени почувалися на треці все впевненіше та пробували парну їзду.

Під час тренувань також відбулися заїзди на торунському міні-треці. Роман Капустін, учень секції спідвею при “Рівненському міському спортивно-технічному клубі”, взяв участь у тренуванні на міні-треці у польському місті Торунь.

Також на доріжку виїжджали вихованці Легендарного Гонщика та Тренера Яна Зомбіка, в тому числі дворазовий віце-чемпіон Польщі у класі мотоциклів 125 см.куб. Спільне тренування показало сильні та слабкі сторони юного спортсмена.

Так, Ян Зомбік показав клас у проведенні тренувань та підготовці доріжки (сам виїжджав на тракторі та поливці, плануючи та поливаючи трек, випускав спортсменів, аналізував та виправляє помилки спортсменів). Проводити тренування допомагали рівненчани Марко Левішин, Максим Росощук, Влад Гусєв та батько хлопчака Андрій Капустін.