У Рівному та Березнівському районі сьогодні, 23 серпня, урочисто відкрили поліцейські станції, які посилять превентивну функцію у забезпеченні правопорядку на територіях обслуговування і покращать якість надання поліцейських послуг.

У приміщенні залізничного вокзалу обласного центру відтепер діятиме поліцейська станція. Цей район, який вважається одним із криміногенних, цілодобово патрулюватимуть поліцейські Рівненського відділу поліції, а також нестимуть службу дільничні офіцери.

Керівник поліції Рівного Василь Зелінський подякував усім, хто сприяв в облаштуванні поліцейської станції та запевнив, що поліцейські докладатимуть максимум зусиль, аби рівняни та гості міста могли у будь-яку хвилину звернутися і отримати допомогу від правоохоронців.

Однак іще важливішою подією стало для жителів Березнівського району відкриття поліцейської станції у селищі Соснове.

Завдяки посильній допомозі працівників Соснівського лісгоспу березнівські поліцейські облаштували два робочих кабінети та кімнату відпочинку. Окрім групи реагування, яка здійснює патрулювання службовим автомобілем «Skoda Rapid», тут нестимуть службу ще й три дільничних офіцери поліції. Усі вони обслуговуватимуть десять сільських рад, що включають 26 сіл.

Крім того, під час урочистостей Людвіг Файт вручив чергові спеціальні звання лейтенант поліції — дільничному офіцеру поліції Миколі Поліщуку та старший лейтенант поліції поліцейському групи реагування патрульної поліції Березнівського ВП Едуарду Федасу.