Нещодавно ми перeгорнули сторінку 2018 року. У Рівному він запам’ятався багатьма цікавими подіями і фактами, а деякими – навіть здивував. Тому журналісти порталу “КРАПКА” підсумовують рік, що минув, і пропонують вам дайджест найцікавіших подій “Рівне-2018“, які запам’яталися у році Собаки.

ЧИТAЙТЕ ТАКОЖ:

Рівне-2018: пригода року – свиня влаштувала екскурсію містом

Рівне-2018: найстрашніша ДТП року – аварія за участі рівненської маршрутки на Київ-Чоп

Рівне-2018: шпигунство року – бaндити прослуховувaли місцеву поліцію

Культурне життя Рівного цьогоріч виявилося насиченим. У місті чи не щовихідних проходили різноманітні фестивалі, концерти, виступи та культурні заходи. Не обійшлося і без людей, які робили їх та наповнювали своєю енергетикою. Частим гостем багатьох концертів і заходів, які проходили в області був золотий голос Рівного, улюбленець не лише рівнян, а й мешканців інших гостей України, NAZARIY (Микола Бобрик).

NAZARIY попри молодий вік вже має сотні прихильниць і кожен його виступ закінчується оплесками, проханням заспівати “на біс”, автограф сесіями та чергою охочих сфотографуватися із молодим і талановитим виконавцем.

Відомість рівнянину принесла участь в одному з сезонів телепроекту “Голос країни”. Хлопець розчулив журі та глядачів піснею “Мальви”. Нині ж він впевнено зайняв “пальму першості” у жанрі поп-опери та радує прихильників своїми новими піснями та добре відомими хітами. Артист сам пише музику до своїх композицій і завоює серця фанаток своєю щирістю, адже про що, як не про кохання співати справжньому чоловіку.

Для самого ж співака 2018 рік був насиченим, адже минулоріч він не лише радував прихильників новими піснями, а й брав участь у великих концертах, в тому числі й у Києві.

Окрім того, NAZARIY не залишається осторонь суспільного життя і часто підтримує благодійні та соціальні проекти. Цим самим співак дарує радість не лише своєю музикою, а й активно допомагає тим, хто цього потребує.

Також співак не залишається осторонь суспільного життя Рівного та України та бере активну участь у заходах соціального і духовного спрямування. Так, у 2018 році в Рівному відбувся молебень на підтримку створення в Україні помісної церкви. Звучали на заході й пісні молодого виконавця.

 

Також почути виступи молодого виконавця можна й на різноманітних корпоративних заходах, весіллях та інших урочистих подіях. Він із радістю додає настрою і тону святу.