Мікрорайон Ювілейний у Рівному завалений сміттям. Контейнерів із під відходів просто не видно. Більше того, навколо них ще на кілька метрів розкидані пакети з непотребом.

Рівняни обурються, доки це буде тривати та погрожують, що не будуть сплачувати за послуги підприємству “Санком”, мовляв, його керівництво ж може не зважати на людей і не виконувати свої прямі обов’язки.

Так, мешканці, які проживають на вулицях Макарова і Корольова кажуть, що “Санком-Рівне” сміття не вивозить вже 4 – 5 днів.

Так, поки одні моляться у церкві – інші біткаються, що поруч “сміттєві натюрморти”. Таке фото сьогодні вдень надіслала редакції рівнянка, яка обурюються, що взагалі не пам’ятає, коли востаннє із цих контейнерів “Санком” вивозив відходи.

Ще гірша “картина” на вулиці Макарова – там прямо над дорогою сміття розмістилося на кілька метрів навколо контейнерів.

Міські чиновники розводять руками, мовляв, просили, ставили ультиматуми та вплинути на недобросовісне приватне підприємство і його керівництво не можуть. Адже договір на надання послуг із “Санком-Рівне” завершується лише в червні 2018 року. До того, його можна розірвати через суд, або ж якщо підприємство на це погодиться добровільно.

Тим часом голови ОСББ і приватні підприємці масово відмовляються від послуг “Санкому”, а депутати не виключають, що до поширення гепатиту в місті могло призвести те ж саме невивезене сміття, яке нині можна зустріти скрізь, де (не)надає послуги підприємство. А мало б!