У громадській приймальні «Рівне Разом» кількість рівнян, яким потрібна допомога щодня збільшується. Люди скаржаться на погану інфраструктуру міста, земельні та квартирні черги, високі тарифи, роботу комунальників та бездіяльність місцевої влади.

– Кількість відвідувачів у громадській приймальні збільшилась, минулого місяця нашу приймальню відвідали більше тисячі людей. Цього місяця відвідувачів ще більше. Звертаються люди різного віку з проблемами щодо поганих доріг, тротуарів, дитячих майданчиків, під’їздів, поганої роботи управлінських компаній. Буває, що люди потребують різних консультацій. Нещодавно зверталися бізнесмени-початківці, які хотіли порадитися щодо своєї справи, – каже консультант громадської приймальні Іванна Одейчук.

Фахову допомогу у приймальні людям надає юрист-адвокат, до якої приходять за нормативно-правовою консультацією і вона пояснює, як має вчинити людина в тій, чи іншій ситуації.

– Дуже велика кількість звернень від учасників АТО, тому що вони згідно з законом мають право на отримання земельної ділянки. Є досить великі черги і люди вже розчаровані в реалізації своїх законних прав. Люди обурені несправедливістю та таким відношенням влади. Окрім земельних питань, приходять також з квартирними питаннями або потребують роз’яснення виконання рішення суду, – каже юрист-адвокат громадської приймальні Ольга Луцик.

За юридичною допомогою до консультантів приймальні люди можуть прийти не записуючись. А на консультації Віктора Шакирзяна людей заздалегідь записують. У приймальні кажуть, що намагаються дібрати для людей зручний час, тому зробили попередній запис, аби не утворювалися великі черги.

– Я хочу щодо роботи своєї поспілкуватись. Мені потрібно особисто з Віктором Володимировичем поговорити. До нього бачу звертаються, мабуть, більше, ніж до Хомка, тому що реально він допомагає людям, вони йому довіряють. У нас таких не було, щоб допомагали кожному особисто і вирішували якісь глобальні питання, – розповіла рівнянка Оксана.

– Щоб на прийом до когось потрапити – це ціла проблема, мовляв, всі карантином прикриваються. А у громадську приймальню «Рівне Разом» я подзвонив і мене зразу записали на прийом, запитали, коли мені зручно буде. І от прийшов, поспілкувався з Віктором Шакирзяном. Я все зміг розповісти, навіть черга за мною утворилась, бо проблем у мене багато, довго можу розповідати. Наприклад, гараж у мене пробили, а там діти бігають щодня і ніхто нічого не робить, – каже рівнянин Іван.

Громадська приймальня «Рівне Разом» працює у будні дні з 10:00 до 16:00 без обідньої перерви.

політична реклама