Концерт відомого українського гурту “Бумбокс” відбувся у Рівному. Під час свого виступу виконавці презентували хіти з нового альбому “Голий король”, а також виконали добре відомі треки. Окрім того, соліст гурту Андрій Хливнюк розповів, чому саме таку назву отримала пісня і, власне, сама платівка. А прийти послухати улюблених виконавців зібралася повна зала шанувальників. Як рівняни відривалися разом із “Бумбокс” – у нашому репортажі.

…В той самий день, коли станеш королем –
Ти першою на трон посадиш пристрасть.
Вона тобі ключі від щастя видасть,
А краще – зачини її в гарем…

Розпочався виступ гурту з пісня, яка стала назвою альбому “Голий король”.

Сам ж Андрій Хливнюк розповів, що назва хіта – невипадкова.

– Немає месії, немає короля, всі вони голі, – так прокоментував назву пісні Андрій Хливнюк.

А також додав, що не писав пісню “Голий Король” про якогось конкретного політичного діяча.

– Але, думаю, вперше написав пісню-діалог. Діалог з країною. Це серйозна річ, за формою – класичний хіп-хоп, зіграний наживо. Взагалі, кожна пісня із альбому має свою історію. Я говорю про “Сталевi квiти” і присвячую її всім волонтерам та небайдужим громадянам. Але є і весела пісня! Після довгих років невеселих пісень, це жарт, якщо що, ми записали веселу пісню – “Болєльщік”. І це буде супер-хіт! А ще – “Колишня”, з якою ви добре знайомі. “Вечiр в Рiо”, написана мною для O.Torvald в 2014 році і виходить тільки зараз. Ця пісня – чудовий спогад про мою роботу саундпродюсером, у ній дуже багато Боба Хомулко і студії “Бобiна”. Без них вона була б просто пшиком. Шоста пісня, “Люди”, в її акустичній версії, подарунок нашим слухачам, бонус-трек, – розповідає співак.

А також додає, що у “Королі” йому дуже хотілося, щоб пісні, і не важливо скільки їх – шість чи одинадцять, як зазвичай в альбомах гурту, були об’єднані концептуально.

– Якщо це вдалося – чудово. І якщо меломани подекуди почують відгомони ритм-енд-блюзу, який я багато слухав в процесі роботи над альбомом, це буде вдвічі чудово, – коментує Андрій Хливнюк.

До слова, альбом “Голий король” також вийшов на 180-ти грамових вінілових платівках. Так, нині вінілова дискографія команди нараховує уже чотири релізи “Люди”,”Середній вік” ,”Термінал Б” і “Голий король”.

Окрім пісень, із нового альбому, гурт виконав відомі хіти, які рівняни підспівували стоячи.

Не обійшлося і без відвертих пісень про кохання.

…Руту не шукай – твоя вона,
Не даруй речей, даруй сина,
Як тобі, не знаю,
Припасти до душі?..
Річ одну ти знати повинна:
Ні на що це зовсім не схоже,
Я немов маленька дитина,
Що без тебе жити не може…

Прийшли на концерт гурту й чимало відомих рівнян.

Так, серед глядачів можна було побачити екс-заступника міського голови Рівного та колишнього депутата міськради Руслана Шевчука, депутата міськради ради Олександра Курсика разом із дружиною, начальника управління культури Рівного Тараса Максименка з дружиною, депутата облради Богдана Файфуру, чоловіка та доньку речниці патрульної поліції Рівного Оксани Юрченко-Погореляк – Ореста та Ольгу Погореляк.

Не оминули своєю увагою концерт і журналісти. Поспілкуватися із виконавцями під час прес-конференції і на сам концерт прийшли представники більшості ЗМІ Рівного.

Рівняни ж проводжали музикантів зі сцени оплесками.