Протягом січня – липня 2018 року ДПІ у м. Рівному надано 17720 адміністративних послуг. У січні – липні минулого року таких послуг було надано 16074.

Найбільш запитуваною залишається послуга з видачі картки платника податків – видано 5181  карток. Також видано чимало відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків –  4656 довідок.

Крім того, платникам податків надано  1669 витягів з реєстру платників єдиного податку,  зареєстровано 1181 платника єдиного податку,  видано 967 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами державної фіскальної служби, зареєстровано 1932 книги обліку розрахункових операцій.

Також платники звертались за підтвердженням статусу податкового резидента України, реєстрували книги обліку доходів і витрат, перереєстровували неприбуткові установи, реєстрували розрахункові книжки та отримували інші послуги.

Нагадаємо, що ознайомитись з детальним переліком усіх адміністративних послуг, які надаються податківцями, можна на інформаційних стендах, розміщених в Центрі обслуговування, або на суб-сайті ГУ ДФС у Рівненській області (rv.sfs.gov.ua)