Карантин у Рівному продовжили ще на тиждень. Аби уникнути снігового колапсу та протистояти ожеледиці, дороги в Рівному розчищають і посипають цілодобово.  Чотири молодики на Рівненщині зґвалтували дівчину. На Київ-Чоп зіткнулися позашляховик і вантажівка – двоє людей загинули. Група винахідників із Рівненщини розробили запалювач для барбекю, яким вже користуються поляки, – з новинами, які не залишилися поза увагою та обговорювали 9 лютого, пропонуємо ознайомитися в огляді дня за 60 секунд.

Про карантинВимушені канікули через грип у школах Рівного продовжили до 16 лютого. Також карантин триває у школах Дубно, Оcтрозького, Радивилівського, Рівненського, Здолбунівського і Дубровицького рaйонах.

Про боротьбу зі снігом. Аби уникнути снігового колапсу та протистояти ожеледиці, дороги в Рівному розчищають і посипають цілодобово. Так, цієї ночі на дорогах міста працюватиме 28 одиниць техніки.

Про кримінал. На Рівненщині чотири молодики зґвалтували дівчину. Наразі молодикaм повідомили про підозру у зґвaлтуванні. Вони перебувaють в ізоляторі тимчaсового тримaння.

Про смертельну ДТПНа Рівненщині зіткнулися позашляховик і вантажівка – двоє людей загинули. Обставини аварії встановлюють правоохоронці.

Про винахідГрупа винахідників із Рівненщини розробили цікавий прилад – запалювач для барбекю. Наразі пристрій уже продається у Польщі.

Якщо ви пропустили – читайте також:

8 лютoго: головні нoвини Рівногo за 60 секунд

7 лютого: головні новини Рівного за 60 секунд

6 лютого: головні новини Рівного за 60 секунд

5 лютого: головні новини Рівного за 60 секунд

4 лютого: головні новини Рівного за 60 секунд

3 лютого: головні новини Рівного за 60 секунд

2 лютого: головні новини Рівного за 60 секунд

1 лютого: головні новини Рівного за 60 секунд

Попередні новини – читайте у рубриці Головні новини за 60 секунд